✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: WW : Squat

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Wednesday, November 12, 2014

WW : Squat

#bajubarutahun2015


Oleh kerana kekangan ade anak kecil, so buat kt rumah je...bkk youtube kt tv, tros buat...

Buat 10 minit je...tp berpeluh cm ape...

lpas tu, mmg sakit peha lh...nk naik tangga memang seksa...ni dh ok sket, walau rasa gk lg...

9 comments:

  1. yng ni kalo buat lepas tu menggigil kepala lutut..! hihi..

    ReplyDelete
  2. hahahaha. go go! nak join gk misi baju baru 2015! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy join kt FB...group Kelab Diet Online...turun kn 5kg selama 50hari...

      Delete
  3. boleh join group tu nie. aku 2minggu je dah 3kg hehe
    kalau nak buat squat nie jgn terus2 buat. nanti memang tendon and hamstring memang akan sakit tu la.
    if sempat pegi la gym ade instructor hehehe
    hashtag aku #misihotmama #journeytohourglassbody

    ReplyDelete
  4. best ni... nk cuba jgak... nk kurus.. nk kurus.. :)

    ReplyDelete
  5. waa..hebat2..saya pun surirumah juga..anak ke-2 baru 8bln..mmg berpeluh2 buat kerja rumah je..tapi saya tak la buat senaman ni..sebab berat 45kg.. lepas bersalin last timbang sebelum bersalin 61kg..

    Tapi kalu dah 2 anak ni mmg saya punch time buat kerja.. seronok juga sekali sekala dapat buat "tarian" sambil2 buat kerja ni kan...

    salam perkenalan dari mommylina

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...