✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers ♥•✿

Friday, October 24, 2014

Maaf Jika Aku Tak Sempurna

Skang kan kt tv3 pkl 7 ade cite Maaf Jika Aku Tak Sempurna.

Tgk diorg dok diving, teringat kenangan diving masa honeymoon kt Bali dulu...

Aku n b x pernah diving, tp kat sana boleh diving without lesen...

Cuma smpi certain depth jelh...x igt bape...

Owh, ble lh boleh repeat ni...

Skang kan kt tv3 pkl 7 ade cite Maaf Jika Aku Tak Sempurna.

Tgk diorg dok diving, teringat kenangan diving masa honeymoon kt Bali dulu...

Aku n b x pernah diving, tp kat sana boleh diving without lesen...

Cuma smpi certain depth jelh...x igt bape...

Owh, ble lh boleh repeat ni...


http://ekyanie.blogspot.com/search/label/Balimoon

Tuesday, October 21, 2014

Resepi : Jeruk Mangga

Yeah...semalam aku gigih siapkan jeruk mangga ku...tp sayang....mangga beli 4 biji, tp hampeh...berulat...

dapat sket je...

nk kne beli lg mangga ni...

ni resepi nya...

ni yg aku buat...x pakai asam boi, pakai serbuk asam...

rasa die????sgt nyummy...kikiki

Monday, October 20, 2014

Tournament Bowling JKR Putrajaya

Jumaat lpas ada tournament bowling...

Aku masuk...

Ni under Kelab Sukan, Sosial Dan Kebajikan JKR Putrajaya...

Alhamdulillah aku menang utk jatuhan pin terbanyak bg perempuan...hehe...

Main 2 game... 1st game 135... 2nd 114...xde tggi sgt pn...

Sakit peha n lutut kaki kiri...kikiki

main kat alamanda je...

pemain wanita group Putra

Pemenang Jatuhan Pin Lelaki dan Wanita....


Friday, October 17, 2014

Review : Chia Seed

b4 ni aku pernah citer pasal kebaikan chia seed kat n3 ni...http://ekyanie.blogspot.com/2014/10/chia-seeds.html

so smlm aku br start amalkan chia seed ni...

sehari, sebotol air yg ade chia seed akan ku abiskan...

aku beli chia seed ni online...tp boleh je nk bli kt Cosway....aku beli kat sini...https://www.facebook.com/ChiaSeedsMalaysia?fref=ts

ni lah chia seed yg aku beli...gambar ni aku amik kat FB yg aku beli tu...harga RM27 per pek...250g je...rase cosway lg murah...

chia seed yg direndam overnight...

rasa dia mcm biji selasih...

try lh korang...utk kesihatan...

Tuesday, October 14, 2014

CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS

amboi, byk nye...sampai 15 on going...hohohoho


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...