✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers ♥•✿

Friday, January 16, 2015

Saya Jual Perfume Ori Tapi Murah...

Kenapa murah????

Sebab perfume ni reject...

Boleh tgk2 katalog bawah ni...

Saya akan check stock...

Email sy : ilyani.ruslan@gmail.com

Whatsapp : 0122181253

Atau boleh juga PM sy di facebook page sy : https://www.facebook.com/Ekyanie

































Thursday, January 8, 2015

Aleesya seronok gi school...alhamdulillah

Alhamdulillah, x risau dh...aleesya seronok gi school...


Day 2 : papa siapkan aleesya...mama dh work...adik pun mama hantar ke opah (babysitter) coz papa nk study...ade exam...

Teacher ckp aleesya malu2...tanya pape pn malu nk ckp...

Day 3 : papa nk amik gmbr, dia wt cmni...alololo anak mama....

Teacher ckp ari ni aleesya dah makin ok...

gambar2 bwh ni amik dr FB Tadika Arif Minda...

hari2 ckp kwn dia nama haziq...maybe ni kot haziq tu...blk ni baru nak tanya dia...xnak kwn ngn gegurl...

haaa...terkeluar rambut...hehe....

Monday, January 5, 2015

Aleesya Day 1 Gi School

Ari ni aku cuti

Hantar aleesya gi school

Pkl 6.30 aleesya dh bgn (semalam tdo awal)

Dah ckp xnk g school...

Nak dok rumah je...

Aku bg pilihan... Nak gi school separuh hari n dok rumah separuh hari atau dok rumah opah sehari penuh...dia pilih g school...tp nk mama teman...

Pkl 7 bg sarapan dulu

Then br mandi, pakai baju...

7.45 hntr g school

Mula lh drama

Xnk masuk school

Teacher angkat dia n dia pegang kuat2 grill

Alahai aleesya

Mama tros grak...

Tkt mama cry kalau kakak cry...

Aleesya belajar pandai2 je...

Pkl 12 mama amik...


Monday, December 29, 2014

Jom bantu beri mangsa banjir makanan sihat....

**Copy paste

Di musim banjir begini.. tambahan pula bagi yang berada di pusat penempatan banjir yang berhadapan dengan bekalan makanan yang sangat terhad, pasti kalian berada dalam keadaan tertekan kerana lapar.

Kami bukan hendak kempen tentang kesihatan pada saat2 ini. Tetapi, telah banyak update kami lihat para sukarelawan beri bekalan makanan seperti biskut, mi segera dan lain-lain yang kita telah faham berapa lamakah kita rasa kenyang dengan makanan itu. Sudahlah kenyang tidak lama, malah tenaga pun tiada.

Kami sebenarnya ternanti2 juga para sukarelawan menghantar kepada mangsa banjir buah kurma berkotak2 andai kata mereka mengalami kesukaran untuk memasak nasi dan lauk. Umum telah tahu pengambilan kurma sebanyak 3 biji sahaja boleh membantu seseorang itu kekal bertenaga lebih lama.

Makanan seperti biskut dan roti itu akan menyebabkan tubuh kita crave for food lagi dan lagi dan sudahnya tubuh jadi lemah kerana tidak dapat sumber tenaga yang betul.

Pohon kepada mereka yang mengumpul dana atau sumber agar tidak mencicirkan kurma sebagai keperluan mangsa banjir.

* viral kan

Open Day Tadika Arif Minda

Assalam, semalam ade open day tadik aleesya...

Aleesya nampak nau malu ngn org...

salam dgn teacher pun xnak...

risau plak mama...

smlm g berdua je ngn dia...

papa study...ari ni ade exam...

adik dok ngn mak tok...

aleesya berkepit je ngn mama...

ni kelas aleesya...

ikut rekod, ade 14 org je kelas 4 tahun...

open day xde ape sgt...just gi tgk kelas aleesya n dgr cikgu terangkan pasal pembelajaran n so on...

klo ikut, 5hb till 9hb ade orientation week...


tp dpt berita ni plak...

whatsapp teacher, teacher akan infom blk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...