✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers ♥•✿

Tuesday, October 21, 2014

Resepi : Jeruk Mangga

Yeah...semalam aku gigih siapkan jeruk mangga ku...tp sayang....mangga beli 4 biji, tp hampeh...berulat...

dapat sket je...

nk kne beli lg mangga ni...

ni resepi nya...

ni yg aku buat...x pakai asam boi, pakai serbuk asam...

rasa die????sgt nyummy...kikiki

Monday, October 20, 2014

Tournament Bowling JKR Putrajaya

Jumaat lpas ada tournament bowling...

Aku masuk...

Ni under Kelab Sukan, Sosial Dan Kebajikan JKR Putrajaya...

Alhamdulillah aku menang utk jatuhan pin terbanyak bg perempuan...hehe...

Main 2 game... 1st game 135... 2nd 114...xde tggi sgt pn...

Sakit peha n lutut kaki kiri...kikiki

main kat alamanda je...

pemain wanita group Putra

Pemenang Jatuhan Pin Lelaki dan Wanita....


Friday, October 17, 2014

Review : Chia Seed

b4 ni aku pernah citer pasal kebaikan chia seed kat n3 ni...http://ekyanie.blogspot.com/2014/10/chia-seeds.html

so smlm aku br start amalkan chia seed ni...

sehari, sebotol air yg ade chia seed akan ku abiskan...

aku beli chia seed ni online...tp boleh je nk bli kt Cosway....aku beli kat sini...https://www.facebook.com/ChiaSeedsMalaysia?fref=ts

ni lah chia seed yg aku beli...gambar ni aku amik kat FB yg aku beli tu...harga RM27 per pek...250g je...rase cosway lg murah...

chia seed yg direndam overnight...

rasa dia mcm biji selasih...

try lh korang...utk kesihatan...

Tuesday, October 14, 2014

CPUV (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS

amboi, byk nye...sampai 15 on going...hohohoho


Perihal Tadika Untuk Aleesya

b4 ni pernah tanye kawan2 kat fb mengenai ni...mase tu ade 3 pilihan tadika...tadika arif minda, little caliph n brainy bunch...

setelah diteliti, ade pro n cons setiap satu...

n aku juga ade criteria yg aku nk...
- rumah landed (xnak rumah kedai coz budak2 akan main indoor je...)
- islamic
- dekat ngan rumah

dan....Tadika Arif Minda menepati kriteria ku...ngeeee

rase best coz ade waterplay...ngeee

so, 10 october lepas dh g daftar....

dekat je ngan rumah...ngeee

yuran dia...aleesya just g belajar je...tahun dpn papa jaga dulu...





hopefully aleesya suka school ni...nervous pulak anak nk start belajar tahun dpn...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...