✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Diet

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Tuesday, November 11, 2014

Diet

hahaha...

br dpt kesedaran utk diet...

ni aku mkn tghari...


pg td mkn lempeng...

skang aku kawal pemakanan ngn amik 1200kcal je sehari...

aku guna apps myfitnesspal kt hp utk kira kalori...

senam susah sket...

x sempat...

tp weekend wajib buat lh...

oh ye, hari2 aku minum air kosong isi overnight chia seed...

kalau nk cepat kurus, boleh tmbh green tea...

nnt nk g bli green tea pulak...

**aku join group kt FB : Kelab Diet Atkin (BFeedMum) & Kelab Diet Online (KDO)...utk workout plak, KDA Workout ! [Malaysia] (bila lah nak workout)

moga hasilku menjadi...amin..

14 comments:

  1. semoga diet menjadi yer... he he he...

    ReplyDelete
  2. yeahhhh......goodluck adik manis:)

    ReplyDelete
  3. akak pun duk minum green tea.. tapi nescafe tu curi2 juga minum.. mana nk kurus.. huhu

    ReplyDelete
  4. Skip the rice....huhuhu. Zihan penah turun almost 3kg...but unfortunately stress ngan project naik mendadak terus...-_-! Now start balik...Yes, plain water should be our bestfriend!

    ReplyDelete
  5. bagusnya..bilalah akak nak ada kesedaran camni..huhu susah sgt nak exercise @ malas :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pn br ade kesedaran...tu br start...kikiki

      Delete
  6. alaaaaa....kena diet jgk la niii...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Ramai diet tahun ni. Ros pun inshaAllah.. hihihi

    ReplyDelete
  8. Eh eh sama la kita..baru je msk Kelab Diet Atkins 😀 Masih bertahan xmkn mknan yg ada carbs moga kt sm2 sukses dlm berdiet yee 😊

    ReplyDelete
  9. Eh eh sama la kita😀..baru je join Kelab Diet Atkins..So far masih bertahan dr makan makanan yg ade carbs ni..Moga kt sama2 sukses dlm berdiet 😊😄

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...