✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: to anonymous

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Monday, July 19, 2010

to anonymous

i dont know who u are...

ni jwpn utk kamu ye....

utk keterangan lanjut, tanye lh doktor eh...btw, for ur info, sy dh kawin hampir dua bulan ok...khamis ni, genap lh 2bulan sy berkahwin....

56 comments:

  1. Samala kita...
    Saya pun pregnan melebihi perkahwinan hahahah
    sbenanya ticker kat blog saya yg salah.

    pregnancy sy pun cam advance sket, pdhal sy mmg peod sminggu dari tarikh kawin

    Cam pelik kan kiraan doktor ni. Xpe ikut ajerla

    ReplyDelete
  2. @ARNA
    tu lh kn...dh Doktor kire cmtu...xkn kte nk membantah kn...kte bknnye doktor...he3...btol kn... :)

    ReplyDelete
  3. jgn layan ar yanie..ignore je anon tu.

    ReplyDelete
  4. @atty's
    tulh k.ty...mmg nk ignore je...juz nk highlight kt sini bg die bce jwpn sy nk bg...he3

    ReplyDelete
  5. kak iL, yg pasti bkn maria tau anon tuu... huh.. ni yg ssh xde ID ni..adoiii...-maria-

    ReplyDelete
  6. @Anonymous
    he3...akak tau bkn kamu...sbab klo maria, mmg akn ltak name kt hjg tu... :)

    ReplyDelete
  7. kalau dah tak reti mengira jangan nak tuduh org bukan2....abaikan je...janji kita tahu kan...

    ReplyDelete
  8. erm biarlah n abaikan jer anon tue...dah rezeki kan...doktor tue kira betul...kiranya yanie buting pelamin...hehehe..dont worry k..intanie dah ader pengalaman 4 kali taulah cra kiraan nyer..

    ReplyDelete
  9. @Syidah
    he3...tulh...die mmg xtau pape...tu yg cmtu... :)

    ReplyDelete
  10. @Intan Inn
    tulh intan...rezeki bunting pelamin...org len pk cmtu plak...xpelh...lantak lh die tu...

    ReplyDelete
  11. slalu je dgr kes camni.kadang2 tu rough kiraan doktor dr end of period.ada member pun malu nk mengaku brapa bulan dah ngandung sbb kes bunting pelamin camnilah.no worry.as long we know what we did,ignore je apa org ckp.Yang Atas lebih tahu...btw,it's a good thing to clear your name too.hehe

    ReplyDelete
  12. @cik selamah kundang
    tulh psl...doktor kre cmtu...kte nk kate ape kn...kte bknnye doktor...janji Allah lg tau...

    mmg nk clear kn name gk... :)

    ReplyDelete
  13. Salam..
    Hye..sbr yer..owh anon tu msti lom kawin lg..or klo da kwin pn maybe lom ada rezki..jd mnuduh bnda yg bukan2 jer..ntah hape2 tah..

    biasela..ikt perkiraan dktor dia akan kira tarikh last priof..even time tu kt blm kawin..

    jd biarkan la anon yg cetek ilmu tu..nnti dia tau la kot one day..or maybe dia laki kot..hoho

    ReplyDelete
  14. @@reLoG
    he3...mungkin2...lantak lh die kn... :)

    ReplyDelete
  15. anon tu pak bidan kot..biasalah, mulut kepoh sket..

    ReplyDelete
  16. salam
    anon tu tgk kat "kami disatukan pada 22052010"
    kat situ kan dia tulis akak baru kahwin sebulan walhal dah 2 bulan patutnya kan???
    mungkin anon tu keliru kat situ r...
    hehehhe
    nway tahniah ye =)

    ReplyDelete
  17. @JMR
    he3...ptt nye, pak bidan tau gk lh... :)

    ReplyDelete
  18. @cheqna
    he3...agk nye kot...xpelh...skang die dh tau lh kn... :) tq...

    ReplyDelete
  19. wahh 1stly tahniahh :)
    im in KL..br 16hr kawen..hikhikhikk
    jaga baby leklok

    ReplyDelete
  20. @D'lla
    he3...tq D'lla...waaa...honeymoon kt KL eh... :)

    ReplyDelete
  21. its ok yanie...faeza pun same case cam yanie jgak. mula2 confius...then doctor dah terangkan..

    ReplyDelete
  22. @Mrs.aisheiteru
    tulh...tp, ade plak org yg fikir bukan2 kn...tu yg bengang gk tu... :)

    ReplyDelete
  23. sebab tu ini dipanggil bunting pelamin :) doc tak kira daripada tarikh kita bersama suami, tapi tarikh kita last period.

    ReplyDelete
  24. hmm ada gak stalker yg mcm tu yer...kalau bran bgtau la nama huhuhuhu

    ReplyDelete
  25. sgt la x educated si anon tu...ha ha!

    *msti skrang tgh kemaluan besar tuu**

    ReplyDelete
  26. tue dah sah2 bru sekali masuk dlm blog akak. pastu nk wat kacau. ignore je la~

    ReplyDelete
  27. uhhhhh boley plk membuat onar...huh..xpe biarkn..
    yg penting rezeki yg halal itu drNYA...

    ReplyDelete
  28. walaweih... bikin panas jer orang tu... apehal lak nak masuk wall orang as a cik/en anon pastu nak tembak macam tu puLak... kompem2 orang tu ati tak betul ngan u tu..dengki kot tengok u hepi sekarang nie... sabar ek yani... ingat baby daLam pewot tu... sejuk sikit hati tu... :)

    ReplyDelete
  29. sape yg kuang ajar sgt tu...hmm xpe mrs ek nnt tuhan balas...hehe....yani nnt kalo baby gurl aku bg name k....xsabar uncle reza nk tunggu ni....

    ReplyDelete
  30. @Anonymous
    ha3...ko nk bg name ape reza?tgk klo aku n Ek approved ke x...hu3

    ReplyDelete
  31. tisya: hahaha nape la PEMINAT ko tu ngah?? die trlebih concern tu..detail tu die belek ko pny profile ;p
    btw die bengong jgk la...x tau pape..

    ReplyDelete
  32. Siannya si anon tu..malu besar. Tula..lain kali nak drop komen hentam org buat research dulu..takut nnt dikata umpama meludah ke langit..tup tup..tuing! jatuh atas muka sendiri.Huhu..

    Saya pernah terbaca, doktor mmg kira usia kandungan mula dari hari 1st kita period sblm tu sbb agk ssh nak tau the expected day baby tu "jadi" dlm rahim..yela, tiap wanita lain cycle dia kan? so jln tgh kira based on 1st day period before..sbb tu due date bersalin biasanya x tetap sgt...biasa akan ter awal beberapa hari atau terlewat beberapa hari..kan??

    Apapun Yanie jgn kusut2 kpala..mommy to be x bolh stress2 tau? Hehehe..

    ReplyDelete
  33. @w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a
    he3...tulh yongnana...sy ltak berdasar kn kiraan doktor jek...xpe...dh x stress dh.. :)

    ReplyDelete
  34. si anon tu jeles kot tgk u smakin cntik n berseri bile pregnant ni..hehhehe...ishhhh busuk betui hati dia nk porak peranda kan org lain...abaikan je si anon tu coz dia pengecut....mungkin bukan blogger kot sbb xpndi nk wat blog cntik2 mcm u... :)congrat k..wahhhh bestnye nk dpt baby...

    ReplyDelete
  35. tak tahu nk komen pasal pregnant punya tarikh sume tu.sbb tak reti n tak tahu.hehehe.but perlu ke nk buat speku gitu?ish dah lah anonymous? lepas tu sesuka buku lali je nk komen mcm gitu T_T

    ReplyDelete
  36. lor...ape lah bebal sgt anon ni...kan pregnant dikira dari 1st day kita period...saya yg blum kawin sah2 blum pernah pregnant pun tau...sbb pernah terbaca blog mummy2be....tu la...buat research dulu kan...
    dah2...biaq pi kat depa...jgn dok pikiaq.tak elok!

    ReplyDelete
  37. @IEYNA
    he3,,,mne ade cantik...biase2 jelh...tq for the wish... :)

    ReplyDelete
  38. @SyimaSyaz
    dh x pk dh syima...lantak lh die tu...org cetek ilmu kn...he3

    ReplyDelete
  39. akak dulu pon camtu yanie... pelik kenapa usia kandungan lagi lama dr usia perkahwinan. pastu br kaji selidik sebab x nk wak spesikulasi 'jahat' kat orang cam anon tu...
    moral to anon: jgn ckp sebarang kalo ilmu di dada yillek! hehehhe

    ReplyDelete
  40. @Iena
    he3...sy pn pelik gk...ari tu mmg tye doktor byk2 kali lh...he3...tulh, anon tu msti dh malu dh tu... :)

    ReplyDelete
  41. yanie,yun pnh tnye kwn,die doktor,die ckp mmgla kire dr 1st day period,sbb mase tu telor kite nk reproductive blk,kire die start dr nk terbentuknya telor tu..n mase da disenyawakan,bukan kire mase tu 1st day baby kte jd,kire mase tu beberape minggu da telor tu dlm tiub fallopian n rahim kte..so,jgn pk2 sgtla k..dat anon shud consult yg lebih pakar dulu b4 nk comment.. =)

    ReplyDelete
  42. @~Yun~
    he3...tq for the explanation...tulh anon tu, x tau pape, main serbu je... slmt berkenalan... :)

    ReplyDelete
  43. welkam dear..selamat berkenalan,b4 ni silent reader yanie je..=)

    ReplyDelete
  44. @~Yun~
    he3...ade gk silent reader eh...tq... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...