✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Baiti Jannati : Cuci Rumah

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Monday, June 3, 2013

Baiti Jannati : Cuci Rumah

Salam semua...weekend baru ni kami cuci rumah...actually, bknnye cuci sgt pn...more to mop rumah...haha...sebab ape mop?sebab takut air mengalir ke tingkat bwh n merosakkan cat...ngeee...tp kitorg mop kt tingkat atas je...sebab kt atas dh xde keje nak wt...weekend ni sambung lg sbab ari ni org wiring nk settle kn kerja2 wiring n pasang downlight serta all lampu2 n kipas2...

budak kecik sebok ngn topi kebun...haha

living hall n dining hall berwarna kuning cair...ade satu dinding tu nnt b nk wt feature wall...nk wt stripe senget2...huhu...


oh ye, grill kami dh settle install isnin lepas...suppose grill sliding ni letak belah dlm, tp org tu x ukur ketinggian tile...so, kne lah ltak kt luar frame tu...tp cantik gk aku tgk...huhu

budak kecik dok main polisterin yg die terabur2 kn...

n ni adelah dapur kami...oren nau...haha...b suke...aku kureng sket...nasib KC kaler putih...bley match...huhu


ok, ni jelh update psl rumah...brg dh ade gk angkut sket2...memandangkan rumah dh ade grill kn...plus dh mangga sume2...beli mangga sepuluh pn beratus...safety first, bak kate b...huhu

- Posted using BlogPress from my iPhone

18 comments:

  1. Wa...suke..suke...brape riban berabis ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk grill ke?sy amk murah je...hehe

      Delete
  2. Nnti share la jugak brp kos buat semua yer.. ;p

    ReplyDelete
  3. kalau masuk sblm puasa, x penat sgt nnt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg nk msk cepat sis...by end of june, confirm kne msk... :)

      Delete
    2. sama la..kalo boleh july nak masuk dh..x nak dh bayar duit 2 rumah...huhu

      Delete
  4. betul2 biar labur lebih kat mangga. keselamatan tu

    ReplyDelete
  5. best kan dah ada rumah sendiri...boleh deko ikut citarasa sendiri :D

    ReplyDelete
  6. Waaa.. dia pun da nk masuk rumah baru yea, best..best... Warna Oren kt dapur tu sama-la ngan rumah kitorang, ehehehe.. :)

    ReplyDelete
  7. kalo x keberatan leh emailkn kt saya vendor grill ni..n berapa kos awk kena ek..
    naddib85@gmail.com
    tq~ =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama sy xsure ape...tp ni no fon die : 0166356019.kos sy rm2000 je...sy x amk powder coated :)

      Delete
  8. Slm.nk tnya.brp hage tiles untuk backsplash tu ye? Thanks.

    ReplyDelete
  9. Slm.nk tnya.brp harga tiles untuk backsplash tu ye? Cantik sgt!.
    Thnks

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...