✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Baiti Jannati : 3D Sketch from Everskill Design

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Tuesday, May 21, 2013

Baiti Jannati : 3D Sketch from Everskill Design

salam semua...kali ni nak cite psl 3D sketch...br je dpt semalam...yelh, byr half payment pn last sunday kn...hehe...b4 ni ade dpt...tp x exactly mcm kami punye...sbab mse tu x pilih kaler lg...ahad lpas br pilih kaler...so, jom tgk...


  • ni adelah kt bilik utiliti kami...xde katil pn cmtu nnt...hehe...wt built in wardrobe ni sebab aku nk sumbat segala towel, cadar, langsir, toto, n comforter dlm ni...senang nk cr, sume kt sini...hehe...material melamine...swing door je ni...




  • ni pulak, dapur kami...comel je dapur kami...x besar pn... :) table top mmg hitam...so amk 3g KC kaler putih...



  • ni adelah divider, tv cabinet n magic glass door kami... (magic glass door ltak antara hall n dapur...kami x mengamalkan open concept...hehe)



  • ni adelah wardrobe kt bilik master...mula2 nk wt L shape, tp x bley sliding, so decide wt asing2 camni...oh ye, warna dh tukar...dua2 hitam...br tukar td...ngeee...n dpt free cermin kt panel door wardrobe tu...ni pakai 3g...




  • ini rak kasut kami...design ltak kasut tu senget2...sebab nk byk layer...hehe


Daniel cakap, Everskill akan start install sume 10 jun...so, another 40% kne byr...duit, duit...hehe

**insyaALLAH target pindah tgh bulan Jun...

25 comments:

  1. dlm gambar pun dah cantik, dah siap lagi cantik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...alhamdulillah...biase2 je ni...

      Delete
  2. Wah bestnya.. xlame dh tu jun. dptla berpuasa kt umh sendirik nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...kalau baby kuar on the due date, sempat lh puasa kt rumah sendiri...tkt terawal je :)

      Delete
  3. Cantik yanie..yang magic door glass tu nnt upload la yang realdah siap nnt ye....

    ReplyDelete
  4. wah yg sketch je dh teruja... nnti reveal yg real ye

    ReplyDelete
  5. wahhh..cantiknya...wish i can have this one day..
    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/05/harga-vivix-shaklee-jimat-rm104.html

    ReplyDelete
  6. wah.. mesti besar budget ni. boleh tanya utk wardrobe utk bilik utiliti tu berapa ukuran ye? boleh tahu harganya tak? boleh buat budget

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ade rezeki buat sume ni sis...wardrobe tu gune material melamine...5kaki...sekaki RM280...

      Delete
    2. harga tu utk tinggi w/d 10kaki ke?

      Delete
    3. tinggi diorg x kesah...diorg kire ikut lebar...

      Delete
  7. Nanti jangan lupa kongsi kat sini ye lepas install ye....

    ReplyDelete
  8. Nanti jangan lupa kongsi kat sini ye lepas install ye....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...