✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: nama anak

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Friday, February 11, 2011

nama anak

smlm roomate opis aku ni tye, ape name anak...aku ckp lh rahsia...skali, die ckp ltak lh Nurul Shahirah...gabungan name aku n b...NURUL ILYANI & AHMAD SHAHIR....

ha3...lawak dowh...aku x pernah terfikir plak name tu...nghe3...xpelh, kte simpan jek idea nama tu eh...aku dh ade name tersendiri... :)

ada x kwn2 korg cadang kn nama pelik2 kt korg?uhu

**ari ni genap 38weeks... :) aku ade rase skt sket2 kt v*****...

30 comments:

  1. sdp gak name gabung tu..hehe~da 38 weeks ke yanie,kene siap2 beg hospital da ni..jap lagi baby nk kua da..besnyee!yun plak xsaba nk tgk baby yanie,hehe~take care ya mommy!

    ReplyDelete
  2. dah nak sampai due dah ye yanie.

    kty lak ..kalo ler ada anak pompuan lagi.suka benor ngn nama yasmin..

    taknak letak panjang2..

    ReplyDelete
  3. @~Yun~
    tulh yun...xpenah terfikir plak...beg hospital dh lme ready dlm kete... :)

    tq yun...yun pn take care eh...

    ReplyDelete
  4. @atty's
    tulh k.ty...klo x bersalin gk, doktor nk induce on 25th feb...hu3

    sedap gk name yasmin tu... :)

    tq k.ty...

    ReplyDelete
  5. hehe..setakat ni x de yg suggest kan nama pelik2 kat kitorang..ingat nak bg nama pendek2 je..senang ingat n sebut, tapi nama pendek2 selalunya dah di cop org..haha..*punya la x nak nama anak sama ngan org lain, tah ape2 je sy ni*

    ReplyDelete
  6. @ally
    sy pn smlm br ade org suggest name...xpe, bg je name pendek2...tp jgn sme ngn name anak org yg terdekat lh... :)

    ReplyDelete
  7. semoga sihat selalu utk yanie & baby ye

    ReplyDelete
  8. 38 weeks da..bby sudah matang dan boleh lihat dunia dah.take cre..nnti da kuar bby jgn lupe updte tau...

    ReplyDelete
  9. Waaaaahh aku lak yang cuak.. anytime tu bebeh.. take k.

    ReplyDelete
  10. saat2 genting dh ni..nti da delivered,jgn lupe update blog eh..nani xde acc fb..hehe..do take care dear..;-)

    ReplyDelete
  11. NURUL QISTINA SHAHIRAH BT AHMAD SHAHIR.............

    ReplyDelete
  12. wah..kak yanie da nk delievered da..jaga baby leklok.tasaabr nk tgk baby akak..:)

    ReplyDelete
  13. nurul syahirah.mmg comel, yu pun nnt kalau ank perempuan nak bg nama nurul S...
    gabung nama me and hubby sukhri.

    cuba la cr dlm google ni, nama2 anak dalam islam.boleh tahu makna sekali..

    tik tok tik tok..uih, kejap je awk dh nk jadi mama dh....

    ReplyDelete
  14. @nuruljannah sukhri
    tulh...fikir2, sedap gk...tp dh ade ready name lh...he3... :)

    ReplyDelete
  15. take care yanie. faeza deliver mgu ke-38. mula mula pun dah plan nama anak. tp lepas baby lahir. dh jadi nama lain plak. hehe

    ReplyDelete
  16. wahh..besnya yanie nk brsalin dh...mst teruja kn..x sabo nk tgk bby yanie ^__^

    ReplyDelete
  17. sweet jer..ok..all da best..muahh
    feel happy for u..

    ReplyDelete
  18. @^^mrs.deana^^
    he3.aah dh nk bersalin dh.dlu kne blom kawin kn. :)
    tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...