✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: stroller idaman untuk baby ku

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Friday, September 24, 2010

stroller idaman untuk baby ku

ari ni dh genap 18weeks aku mengandung...alhamdulillah sume ok...berat badan aku menurun mse 2nd check up ari tu..wt mase bulan puase, confirm turun...ngn muntah2 lg...he3...skang dh msk bulan raye, aku juz muntah2 sket2 je waktu pg...tp, b dh mule muntah trok...bulan puase ari tu die stop muntah...transfer kt aku...he3...

perut aku dh keras n membesar...pki baju kurung dh bley nmpk gk perut...nnt aku upload gmbr perut eh...uhu...

aku dh melalut lh plak ni...nk cite psl stroller sbnarnye...jeng3....

ni lh stroller idaman aku...x mahal tp aku suke...RM399...tp aku nk kaler merah...design sebijik cmni...

tau tmpt jual stroller esprit ni, kt Toy's R us je...sape tau ktne ade lg?aku tau pn sbab kakak ipar aku g sane...nnt aku dh 5bulan pregnant br nk g cr brg2 baby... :)

5bulan gk nnt, akan g scan lg skali...nk tau gender baby... :) k lh...ni jelh coretan aku kali ni...insyaALLAH nnt aku tulis lg ye...tata kwn2...

16 comments:

  1. hihi,hapy lak dgr 5bln awin dh nk stat wt itu ini...jap je lg lak tu.best3 lg best kalo awin bwk i g shoppg sama..ngeh3,sebok je kn!:P

    ReplyDelete
  2. sblm ni cite sal pelamin idaman..tp sejak nk jd mama cite sal stroller idaman lak ek..hehehehe =P

    xley nk komen lebih2..hik3..sbb sy golongan x kwen lg..heeee~

    ape2 pn..jaga diri bek2 tau..jaga baby dlm perut elok2..moga segalanya selamat..=)

    ReplyDelete
  3. saya pernah tengok stroler mcam ni dekat my twin baby..dekat sebelah teco ampang..tapi perasan la kaler merah ade ke tak :)

    ReplyDelete
  4. @Fadzlin
    he3...bley je angkut k.lin...tp, awin blk PJ dlu lh...ok cmtu? :)

    ReplyDelete
  5. @rose
    he3...xpe...nnt ko akan msk golongan aku jugak....akan lalui sume ni...hu3...

    ok...tq ros... :)

    ReplyDelete
  6. @Fifie
    owh, ade gk eh...harge same ke x eh?he3...klo lg murah lg besh... :)

    ReplyDelete
  7. swweett sukanye..stroller..hmm kalo rajin berjalan ok la.tu pn kalo bb mau duduk.ada gak yg jnis leh buh dlm keta..diapers baby..beli paket kecil nnti ye..test dlu..sbb ada bb yg xsesuai especially yg jnis kulit sensitif.jgn asyik ingt bb..awak tu survey set lps bersalin,bidan urut..

    ReplyDelete
  8. dulu time pregnant first baby nk carik stroller yg ngadap kite...supaya anak nmpk kite...dan kurangkan stress dia...huhu

    ReplyDelete
  9. @D'lla
    he3...baik d'lla...d'lla cmne?dh berisi? :)

    ReplyDelete
  10. @eT
    bley eh hilang kn stress die...xtau plak... :)

    ReplyDelete
  11. pernah belek kat Toy's R us, tapi stroller ni sesuai ke tuk newborn baby? stroller travel system x nyesal beli tau... ;)

    ReplyDelete
  12. @Faisya
    my fren ade pki ni...dr newborn till anak dia umur 2years...ok je... :)

    ReplyDelete
  13. @.:Mrs. Engineer:.


    ')...erm, terperasan td kat awk punya list, Liquid Cleanser for Feeding Bottles taknak masukkan dlm list? hehehehhe. sibuk je saya nih...ekceli i love bb stuff...sory ya kalau nyibuk2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...