✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Alhamdulillah

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Monday, December 3, 2012

Alhamdulillah

:)

 Biarlah aku jwb teka-teki kawan2 kt instagram, facebook n twitter...hehe...

 Alhamdulillah, 10.11.12 aku dah wt UPT...n result adelah positive...terima kasih ya ALLAH memberi aku peluang untuk mengandung buat kali kedua...Aleesya akan jd kakak...hehe

 tau x camne aku boleh nk wt UPT? sebab susu aku drop gle2...kalau period pn susu aku cm biase je...xde drop...sian aleesya minum susu sket je...13.11.12 aleesya dh start minum FM memandangkan aku xde stok n kalo aku pam pn, sehari 2oz je...mne cukup...skang ni aleesya BF time ngn aku...tp xtau lh ade ke x...sian kt die...bancuh gk FM utk die...sedih gk x dpt cukup kn 2tahun BF aleesya...

UPT on 10.11.12 :)

ni time g scan on 17.11.12 Dr ckp EDD ikut saiz baby on 15 July 2013...klo ikut last period, 7.7.2013...

ok, ni papa aleesya xde keje...amk stateskop anak buah, tros buat kt perut aku...sume dh suspect aku preggy...hehe

alhamdulillah, xde muntah2, tp ade rase mual lh... :)

44 comments:

  1. tahniah mama alesya..:).. jga kandungan leklok.. mkn minum jga..:).. bestnyaaa.. tingin plak nak mengandung jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tq dear...ape lg, boleh dh tu :)

      Delete
  2. waaaa, tahniah!

    semoga semuanya baik2 sahaja! ;)
    org kata, dan-dan tau pregnant trus morning sickness. kalau tak tau, elok je hihi

    anyways, congrates!

    ReplyDelete
  3. congratulations...so boy is it?..hehehe
    i hope mine is girl! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...hopefully boy lh...kne amalkan petua2 utk dpt boy...ngee... :)

      Delete
  4. ccongrats.. dah agak dah.. hehehe... best nya aleesya. doakan akid dpt adik gak yer.. nak jugak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tq :) ape lg, berusaha lh... :p

      Delete
  5. alhamdulillah..jg diri yer...best nye preggy lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ieta...hehe...ieta ble plak...ngeee

      Delete
  6. tahniahh..
    rasa mcm baru jer buat n3 ttg yani baru bersalinkan aleesya :)

    http://www.vanillacheze.com/2011/02/tahniah-kepada-rakan-blog-yg-selamat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq elin...siap buat n3 khas lg tu...ngeee

      Delete
  7. heheh masa ni sama2 tgh mengembang :)

    ReplyDelete
  8. tahniah yanie..kakak aleesya dah nak dapat adik..take care..=)

    ReplyDelete
  9. Hehe alamak edd kte same la bln july taun dpn hihi.. Congrates yani hihi

    ReplyDelete
  10. tahniah saya pun baru dapat tahu je. saya bulan 8

    ReplyDelete
  11. alhmdulillah..tahniah yer..take a gud care :)

    ReplyDelete
  12. waaahhh..tahniah yanir..alhamdulillah...perfect time yeaahh..:) aleesya dah nak jadi kakak...kakak aleesya..macam comel jer..:)

    ReplyDelete
  13. Tahnah yanie.... sama2 preggy lg kita. Sebaya jugak la our 2nd baby.....

    ReplyDelete
  14. congrates dear! and welkem to d club again yah ;)

    ReplyDelete
  15. congrats yanie. take care k =)

    ReplyDelete
  16. wah kebykan yg babies of 2011, nak dapat adik ni.

    hehe tahniah2.

    *tunggu giliran gak ni =P*

    ReplyDelete
  17. Yani congratez...alhamdulillah...bestnyer=)aleesha dah nak jadi kakak...

    ReplyDelete
  18. tahniah yanie....aleesya jadi kakak dah....tak sabar nak tau boy ke girl...

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah.. tahniah n take care mummy

    ReplyDelete
  20. tahniah dear...bestnyerrrr...rasa nk ngandung lg...heehee

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah tahniah...erm nk tye sket la...tgk upt result tu cam xclear sgt kan?nk tggu kua 2 line tu bpe lme?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm sy, mmg anggap positif je even 2nd line x clear...klo negatif, akan keluar satu line je...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...