✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: update preparation E-day ku...

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Tuesday, December 1, 2009

update preparation E-day ku...

ni nk update sket psl preaparation tunang aku...x abis2 kn aku ni...biase lh tgh excited...korg bace pn smpi mggu ni je...sbab pstu preparation wedding plak...he3...sabtu ari tu aku dh wt hantaran utk b bg aku....n smlm aku dh bg kt b dh hntrn tu...b nk ltak kt umah maklang die...die tkt rush jumaat ni coz b nk g Penang esok till jumaat...lg pn, parents b dtg jumaat, so bley lh klo diorg nk godek2 hantaran yg aku wt tu...maklum lh...tgn xde seni yg wt...he3...

n cm entry aku smlm, aku dh wt manicure n pedicure...cadang nk wt manicure je...alang2, aku wt pedicure skali...hu3...pe lg eh....haaa....bilik aku dh bertukar rupe sket...hu3...


ni adelh kertas yg ditampal...hasil nukilan aku ngn k.lin...


ni plak aku gantung langsir baru dh....hasil tangkapan gambar oleh seorg yg mls nk bgn...tgh baring, aku amk gmbr ni...hu3...

pe lg yg aku kne wt eh....hmmm...oh ye...esok aku nk kne g tempah kek kt Secret Recipe Sg. Buloh...aku cadang nk bg b cheese kek...tp b ckp xyh coz org2 tua yg nk mkn kn...hu3...so, aku decide nk bg b kek Chocolate Fudge je...n utk aku plak, b srh aku pilih sendiri...aku pilih kek Black Forest...hu3...esok after keje kne g Secret Recipe...


Kek Black Forest


kek Chocolate Fudge

oh ye, lupe plak....jumaat ni aku nk g Petaling Street (PS) ngn Syam n Din...tujuannye, nak bli fresh flowers...opismate ain cakap kt PS murah...bley dpt RM8 utk 24kuntum...hu3...nk wtpe ngn fresh flowers tu?aku nk wt bunga tangan n tabur kt tmpt ltak brg hantaran n jugak atas katil...i lyyyykkkeeee...he3...sungguh gedik kn...


gmbr bunge...google je...


aku nk wt bunga tangan cmni lh...tp warne pink putih...hu3...

last but not least, sabtu ari tu mak b dh bli kn cincin...bkn mak b pilih pn...aku yg pilih...b MMS 3 bentuk cincin, then aku pilih...ho3...aku pilih biase2 je...kakak b ckp aku taste org tua...ha3...


antara 3 ni, aku pilih cincin yg pling kiri tu...gmbr terpakse di'blur' kn n akan revealed sabtu ni...tunggguuuu...hu3....

smlm pkl 6 kuar dating ngn b...b dtg amk brg2 hantaran n dulang, trus kitorg g hntr kt umah maklang b yg terletak 10minit dr umah aku...hu3...jumaat ni fam b sume dok kt sane b4 majlis berlangsung...tp abah n mak b grak pg sabtu dr kedah coz bwk org luar...org luar tu jd jurucakap bg pihak b...pihak aku plak, paklang aku...so, insyaALLAH majlis aku akan berlangsung pada lepas zohor...exact,pkl 2 pm...can't wait...wink wink...hatiku sungguh berbunga2...he3...oh, berbalik aku g dating tu, ktorg x g mne pn...lepak Pak Li Sunway D'sara...our fav kopitiam ever...hu3...

11 comments:

  1. tq yanie...name kte same...he3

    ReplyDelete
  2. sabtu ni ek yanie? msti xsabar2 kn?sy ni dh berdebar2 gile dh..
    btw, nk tnye kn..sy pun nnti nk gk ade bunge tgn.tpkn..xtau nk pgg time ble ek?hehe..time bile org dh pngil nk sarung cincin ek?

    ReplyDelete
  3. wahhhh
    bestnye persiapan anda!tahniah

    ReplyDelete
  4. nona: aah sabtu ni...mmg x sabar2 sgt...he3...berdebar x lg rse nye...uhu...sye rse pgg time posing je kot...sbab nnt xde org pggl sarung cincin...saye x wt mini pelamin...so,dlm bilik jelh...hu3...

    shazli85:tq... :)

    ReplyDelete
  5. yanie.. tahniah ye.. wedding nnt jgn lupe jemput.. berdebar hari ni x sama ngan berdebar ms hari nye nanti tau? bl hari bertunang tu nanti lagi berdebar tau.

    ReplyDelete
  6. husih. murahnya bunga! kat PS tuh. huhuhu. kat jb neh, tak dapek la jek. hehehe.
    neway, good luck for e-day prep taw. nanti upload gambar banyak-banyak ek. hehehe

    ReplyDelete
  7. xsabar nk bace ur update bout ur E-day ni..hehe

    ReplyDelete
  8. thalhazlin : tulh...tu pn mem saye yg bgtau...tq...nnt ssye update byk2 ye... :)
    hanim : tq...insyaALLAH akan dijemput sume nye...
    Nisha: he3... :)

    ReplyDelete
  9. hi bloghopping here.. selamat bertunang :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...