✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


assalam semua...saje2 join segmen abg Ben ni...

Latar Belakang Ku

Nama saya Nurul Ilyani Binti Ruslan, bekerja di Putrajaya, dan tinggal di Bandar Saujana Putra. Berumur 30 tahun...ohhh, tuanya... Sudah berkahwin, anak dua orang. Dua-dua perempuan.

Kelebihan blog (http://ekyanie.blogspot.com/)

Blog ini sengaja buat untuk suka-suka... Nak kata nak menjana pendapatan, sikit-sikit je... Blog ini lebih kepada cerita kehidupan saya... Diari online... hehe

Impian sebagai blogger

Semoga blog ini disukai ramai...

33 comments:

  1. Salam Kenal! Selamat Berblogging, Chaiyok!

    ReplyDelete
  2. Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

    Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  3. Salam ukhuwah Fillah .. Singgah sini dari segmen yg sama ... All The best ..

    ReplyDelete
  4. Singgah menabung Kotex jugak untuk tuan blog

    ReplyDelete
  5. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya dalam apa yg dilakukan..:-)

    ReplyDelete
  7. Uikk! kita sameeee la hehe. Salam kenal sis! :D


    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  8. Ros singgah sini dari segmen yg sama :) done follow.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal dari segmen yg sama ;)

    http://myalycia.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam kenal :) happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. happy blogging :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. Salam kenal ,cantik blog dtg dari segmen ben

    ReplyDelete
  13. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^

    ReplyDelete
  14. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
    http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

    ReplyDelete
  18. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  19. Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

    Semoga Segmen Impianku Sebagai Seorang Blogger Memberi Manfaat buat Anda..
    Sekarang kita sudah boleh memulakan langkah, menuju kepada impian. InsyaAllah. - www.kizmyself.com -

    ReplyDelete
  20. Datang dari segmen tokey yang sama..selamat berkenalan.

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  21. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  22. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  23. Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Walau tak join, tetap datang singgah dan terus FOLO sini 1392... Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  24. salam ziarah dari segmen yg sama..semoga impian akan jd kenyataan

    www.mommylizz.com

    ReplyDelete
  25. Salam perkenalan ...
    Gud luck ye!
    sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  27. salams kenal & follow dari kak mieja :)
    jempot dtg rumah akak kalau ada kesempatan:)

    ReplyDelete
  28. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...