✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers ♥•✿

Friday, June 6, 2014

Langsir raya...

sape2 yg nak beli langsir utk raya, boleh lah gi kat Sarah Hughes @ Globe Jalan TAR...esok je tau...

langsir jadi rm10/m...murah kot...tp kne sebut saya follow blog moon kat tokey tu...baru dpt harga murah...

utk tau lanjut, baca kat blog akak Moon a.k.a Duta Sarah Hughes :)

http://miera301.blogspot.com/2014/06/jemputan-ekslusif-utk-korang-1-day-only.html


5 comments:

  1. Dah buat langsir raya ke?waaaa semangatnya yani...ira skrg langsir pon xpasang...hehee kerap sgt kena basuh sampai malas nak pasang...tapi nak kena g cari langsir yg susah perangkap habuk gak la..buruk sgt rumah xpasang langsir..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. x buat lh...pakai yg ade je...just nk kne tambah langsir bilik je satu...br masuk rumah...so langsir elok lg...ade ke langsir yg susah perangkap habuk..hehe

      Delete
    2. langsir yg ada ni tebal. sebab xnak bg panas masuk rumah. dulu xkisah pon sebulan sekali cuci. anis ekzema je kena seminggu sekali cuci. time ni la habuk pon banyak..penat makkk! haha

      Delete
  2. Wah cepatnya buat persiapan raya! Heheh

    ReplyDelete
  3. Wah cepatnya buat persiapan raya! Heheh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...