✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Babywearing

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Thursday, September 5, 2013

Babywearing


Baru nk berjinak berbabywearing...huhu...aku bli brand Ergobaby...Lucky Dragon...sj nk corak dragon...huhu...bli gk infant insert coz alayna kecik lg kn...dh 4bulan br xyh pki insert... Nanti aku share aku pakai ergo ni eh :)


14 comments:

  1. nak beli jugak 1 tp tgu baby dah ada nanti sebab nak tengok kesesuaian dia duduk dalam tu..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sy x bley reveal kt sini...kne join group ERGObaby Carrier & StorkSak Malaysia (Authorised Retailer)

      Delete
  3. just make sure ori ye. kalau fake banyak hidden risk. kat grup babywearers ada mom yg pecah buckle masa bw anak dia guna fake ergo.nasib x jatuh anak dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ni ori...die retailer bloom and grow ;)

      Delete
  4. just make sure ori ye. kalau fake banyak hidden risk. kat grup babywearers ada mom yg pecah buckle masa bw anak dia guna fake ergo.nasib x jatuh anak dia.

    ReplyDelete
  5. dah beli juga,tp bukan brand memahal pun..baru sekali je guna..

    ReplyDelete
  6. blogwalking here.
    mntk tlg follow blog sy eh :
    http://azannaradzuan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Asna xsempat lg nk merasa pki babywearing... sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli lh siap2 utk bwk ke dubai....eh, dubai ke doha eh...akak lupe...

      Delete
  8. SALAM

    tahniah 2nd baby..sy selalu follow blog ni dulu dari cuna ;)

    saya pon baru berjinak2 babywearing..tp sy guna wrap je hihi

    salam kenal

    famili-sihat.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...