✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: My 2nd BF's Journey

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Tuesday, August 27, 2013

My 2nd BF's Journey

alhamdulillah, untuk kali ke2 nye, aku dpt BF anak ke2 ku...syukur sgt2...bf journey aku start right after aku bersalin...di saat penat melahirkan, Dr letak alayna atas dada ku, dan alayna pandai mencari my B...walaupun mase tu xde susu,tp itu dpt simulate cik B utk menghasilkan susu...

n dlm labour room jugak lh, alayna dh belajar bf baring mengiring...yeay...menyenangkan aku...xde penat duduk...kikiki

BF journey setakat ni ok...production pn byk...alhamdulillah rezeki alayna...plus aku amk supplement shaklee...now byk gk lh stok aku dh wt...

1st batch.... :)

then aku ade bli upright freezer kt http://www.jintexelectronics.com....aku wt COD je...byr time diorg hntr...order pn online je...recommended kedai... :)


upright freezer brand Mistral...RM788...delivery free...

utk storage, b4 ni aku pakai botol...tp botol dh abs...n Fabulous Mom ade wt sale utk plastik storage...RM90 utk 10packs...1pack ade 25pcs...last week kak lin g sane, n aku mntk bli kn 20packs...hehe...tq so much kak lin...

sebahagiannye...

Ya Allah, permudahkan lah my BF journey kali ini...murahkan lah rezeki anak ku, Alayna...amin....

14 comments:

  1. tahniah~ sonoknya tgk.shaklee mmg bagus kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear...yup shaklee suplement yg bgs :)

      Delete
  2. alhamdulillah... btw, chest freezer lg ok ye dari deep freezer? yana pun tgh survey ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. chest freezer ngn deep freezer same...ni upright freezer...die ade drawer...snang sket nk susun EBM...hehe

      Delete
    2. ooh .. baru tau. igt kan yg akak punya ni nama nya chest freezer dan yang bukak atas tu deep freezer.

      Delete
  3. seronoknya tgok susu banyak tuuuuu..

    ReplyDelete
  4. bnyknya susu... lin pun masa pantang buat stok. tp susu macam tak meriah je. nest month baru nak amik shaklee... =D tkut la susu tak cukup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kne wt seawal mungkin...sy blaja dr anak 1st....sy lmbt wt stok...sudah nye, pam ari ni utk esok je....

      Delete
  5. seronok Nye nengok stok susu banyak...gd luck dear.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. alhamdulillah...sis pn boleh...chaiyok2...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...