✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Puasa ganti

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Thursday, June 27, 2013

Puasa ganti

Alhamdulillah,semalam dah settle kan sume puasa ganti...n tahun ni xtau lh bape byk kena ganti...kalau bersalin b4 bulan puasa,gamak nye sebulan lh aku kne ganti...huhu...



Makan berbuka semalam...siakap 3 rasa...yummy...hehe

**oh,td check up adik aleesya...nurse ckp baby dh ke bawah byk ni...huhu...

- Posted using BlogPress from my iPhone

13 comments:

  1. Dah tak lama la tu yanie....bersalin di bulan Ramadhan :)
    Yang penting baby keluar dengan selamat...ibu pun kena take care ye!! Saya pun dok risau masa bersalin..taknak ulang benda yang sama masa azuin....nak belajar teran betul2...hehe

    ReplyDelete
  2. Wahhhh...betul punya berbuka tu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulh...nafsu berbuka...mmg cenggini...hehe

      Delete
  3. Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

    ReplyDelete
  4. ooh baby dah turun ye.. nasib baik dah ganti puasa habis. kalau bersalin awal, sempat lah makan rendang ketupat. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...tulh...nasib dh settle ganti puasa :)

      Delete
  5. Bestnya..tak lama dah tue baby nk kuar.. ;p

    ReplyDelete
  6. Same ngn sy gak!selasa br ni pegi check up doc kate kepala baby dh masuk track.hihi..tu yg kkdg rasa kne tolak je kt bwh ni..cuak gak!!huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke...ntah2 kte bersalin hari yg same...anyway, gud luck ye :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...