✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Baiti Jannati : Everskill In Action 2

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Friday, June 14, 2013

Baiti Jannati : Everskill In Action 2

Salam kawan2...betemu kembali kite dlm segmen Baiti Jannati...hehe...seperti yg kawan2 nak tgk, ni lh full barang2 yg sy tempah kt Everskill...(ni bukan riak ye...hanya utk rujukan kawan2...)

  • TV Cabinet & Divider


TV Cabinet kami bersaiz 8' x 8'...divider sengaja buat ade kotak2...

  • Kitchen Cabinet




dapur aku kecik je...hehe...dh siap, br tgk sikit je kabinet aku...kne lh simpan brg2 yg x guna dlm stor nnt...ngeee

  • Wardrobe Master Bedroom





  • Wardrobe Bilik Utility



  • Magic Glass Door

ni aku ltak antara dapur n living hall...aku mengamalkan close concept...haha...nape name die magic glass door?sbab die berfungsi gk as mirror... :)


  • Rak Kasut



esok mau check btol2, ade defect ke x...sbab nk kne byr last payment which is 10%....

28 comments:

  1. as salam yanie, untuk divider tu berapa eh harga dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yanie dpt RM1920...mahal sket sbab ade kotak tu...klo xde, dlm RM400 sebatang....

      Delete
  2. yanie eryn pon nak bt divider tu....sebb ekon hall abis ke dapur langsung tak rasa ape dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. magic glass door kot eh...bkn divider...btol x?

      Delete
  3. murah jugak la kalau sebatang 400 je....ni la rupa magic door glass...ok jugak kan kalau sebagai cermin gak..dan tak la bising keletung kelentang kat dapur kalau cover dengan door ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, sebatang rm400 if xde kotak2 tgh tau...jgn salah faham :) aah bley jd cermin...lg satu, tkt aircond x rase ape klo xde penghadang antara dapur tu...

      Delete
  4. cantik divider tu ada kotak kecik2.. akak, nanti nak brand n code no utk cat kat dapur tu. cantik laaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...yana berkenan kaler oren ke...husband lh ni yg suke kaler oren...nnt akak bg ye... :)

      Delete
    2. ha ah, sbb warna tu nampak naik. ingat nak guna utk area meja makan nanti.. okeh, nanti wat 1 entri hehe

      Delete
  5. Cantik la semua.. paling suka Magic Glass Door. ;p

    ReplyDelete
  6. cantik la kitchen cabinet tu? blh share x bape total rm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Total rm3290...bwh 14ft...atas 7ft...table top wt asing...

      Delete
  7. cantik.... material 3g ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. KC n wardrobe master bedroom je 3g...yg lain sume melamine :)

      Delete
  8. simple je kabinet tv tu, iera mmg suka mcm tu. blh share prici tak? nak masuk budget

    ReplyDelete
  9. cantik.. saya pun amik ngan everskill design utk KC.divider, tv cabinet n wardrobe... divider tu lebih kurang sama cuma box tu saya amik 2 jer...tp belum buat lagik coz masih menunggu kunci rumah ....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, cepatnye dh amk everskill...hehe...

      Delete
  10. Suker divider tu..suker dapor..suker lah semua....:-)

    ReplyDelete
  11. wah tanteknye yanie.. nak tanya tinggi wardrobe master bedroom tu brp ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, x sure tggi bape...tp mmg tinggi bilik lh...smpi ke siling... :)

      Delete
  12. salam.. boleh tahu nurul deal dgn siapa di everskill tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaukumsalam.dgn daniel n alex dr showroom equine park...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...