✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Baiti Jannati : List...

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Tuesday, March 26, 2013

Baiti Jannati : List...

Sala semua...dah lama aku x tulis blog kan...sori lah...kurang produktif sbab preggy...n also bz ngn Baiti Jannati kami...

kali ni nak cite psl list yg kne wt kt Baiti Jannati kami... (bukan untuk menunjuk2 ye...hanya untuk rujukan...)

ni lah list nye...print screen dr excel je...hehe

mostly yg kaler oren tu dh done...n ade gk on going....untuk kaler kelabu plak, KIV...kalau ade duit terpijak ke, boleh lh tros wt...hehe

byk bnde nak cite ni...tggu next n3 eh...daaa... :)

17 comments:

  1. u...ada soft copy x?

    kalau ada i nak blh? plzzz :)

    send kat email: hanna_pisces@yahoo.com

    tq :)

    ReplyDelete
  2. ade...nanti alter2 lah ikut kesesuaian :)

    ReplyDelete
  3. TQ yanie...
    saya pun sekarang tengah nak mendirikan baiti jannati. list ni banyak membantu. next time boleh la share2 info k.

    TQ :)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal Yani,
    Kita copy je list ni, utk kegunaan masa hadapan ehehe
    in sha Allah by next yr rumah siap, blh guna as reference
    thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...kalau nak softcopy, bg email address...sy email kan :)

      Delete
  5. Salam.. sya pun tengah tunggu rumah sya siap jugak..nnti boleh refer list awak nie utk rujukan.. ;p

    ReplyDelete
  6. TQ LIST NI...SY ADA SAVE IMAGE UNTUK LIST NI.. harp dpt membantu time nak masuk UMAH YG AKAN SIAP..KEKEKE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak softcopy ke?bg email...sy email kn...

      Delete
  7. Salam...nak kena wat list cmni ek...boleh tak nak softcopy...hihi
    jihan7221@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam...oo..kna ada list ek..boleh tak nak mintak softcopy....hehe
    jihan7221@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Salam...nak kena wat list cmni ek...boleh tak nak softcopy...hihi
    jihan7221@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Slm'alaik.. sis.. boleh bagi softcopy tak?
    tia!
    fairuz.nawwar87@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Slm'alaik.. sis, boleh bg softcopy x?
    Tia!
    fairuz.nawwar87@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam puan.tlg email list yer..amat menarik. ? (saif_alsufi@hotmail.com)

    ReplyDelete
  13. Salam sis..tolg email softcopy ya.. saif_alsufi@hotmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...