✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Alhamdulillah...

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Thursday, December 27, 2012

Alhamdulillah...

masih ade kerja lg di tahun 2013...tp aku xkn berenti mencari kerja...huhu....16 april tahun dpn, genap lh aku bekerja di JKR ngan status Contract For Service...alhamdulillah ade gak kerja kn...ngee...walaupun gaji x naik byk since nk msk 4tahun kerja, tp aku bersyukur...aku bersyukur jugak b dh mmg permanent kat JKR...

die dpt permanent JKR Jan 2009...aku dpt CFS JKR April 2009... :)




- Posted using BlogPress from my iPhone

10 comments:

  1. ada kosong tak? mcmne nk apply..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...dh xde pengambilan lh...kami yg nk 4tahun kontrak pn ramai dah kuar :)

      Delete
  2. Alhamdulillah..nieza dah lame nak masuk gomen tak dapat...beruntung sapa yang kije gomen

    ReplyDelete
  3. salam...menariknya blog u ni... feel free visit my blog.. www.azlinsafena.com tq

    ReplyDelete
  4. alhamdullilah..ada lg rezeki
    tp rugi lah kalau tak diserap terus
    dah bertahun kot korang keje ngan jkr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulh psl...blom rezeki kitorg lg kot :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...