✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: buat kali ke-3

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Tuesday, October 2, 2012

buat kali ke-3

hmmm...

buat kali ke3, aku gagal dlm interview SPA....sedih....sbab kontrak aku pun abis 31 dec ni...hmmm....

kne jd surirumah lh gamak nye....

nak beli kete idaman pun kne tangguh dulu...huhu

JAZZ HYBRID idaman hati...huhu


21 comments:

  1. bersabarlah syg...
    Allah nak bagi rezeki yg lebih lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik kak ina...ALLAH dah rancang yg terbaik kan :)

      Delete
  2. jangan lah sedih..kan dah ada Lexus? eHehe. Insyallah rezeki awak ada di mana2..amin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde sedih sgt...hehe...owh, Lexus hubby punye...ngeee

      Delete
    2. Ala..hubby punya awak punya jugakk!! heheheh..

      Delete
  3. ::kir OK dah di oanggil..nasya isi banyak kali pun spa x panggil-panggil...hurmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...dipanggil tp x lulus2 pun... :)

      Delete
  4. xpe.. nanti ada la rezeki aleesya tu.. :)

    ReplyDelete
  5. sabar lah dear:) elin doakn yani dpt kerja sbelum kontrc habis..inshallah...
    kalau x kerajaan pun try dulu swasta mana tau gaji lagi tinggi kan..

    atau join lah PB nyer grup tuh..hihiih income melambung tinggi...

    idaman kereta kite sama lah yani.... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...tq elin...

      aduh, PB ke...x berani lh...ngeee

      same ye...elin nk kaler ape?

      Delete
  6. Takpe yani..usaha lagi..saya pun dah byk kali p interview spa..tapi tak dapat2 gak....yang paling sedih masa interview PTD la...dah last stage dah..tapi tak dapat gak..kena ulang semula....huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke...sedih nye kn...xpe, kte same2 usaha ye... :)

      Delete
  7. Sabar aja lah.. Mungkin ada kerja yg terbaik menungu anda.. ^_^

    ReplyDelete
  8. kontrak JKR tu ke? try la swasta plak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...swasta ade apply, tp x dipanggil interview :(

      Delete
  9. Jika masih berkeinginan, cubalah lagi. study kaedah menjawab interview SPA n rekey apa yang interviewers tu nak dari candidates. Pilihan masih di tangan kita. mungkin belum masanya atau pn yani ada rezeki lain yang Allah rancang. Bersangka baik yer! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak ckp if technical...sy mmg xkn putus asa... :)

      Delete
  10. dont worry kak yanie, u can do it.

    ReplyDelete
  11. sis yanie...jgn putus asa....kema pn tgh try nk dpt kn keje dlm gov..byk kali dh exam n interview tp blum lg rezeki agak nye..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...