✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Breastfeeding dalam Cable Car...

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Friday, April 27, 2012

Breastfeeding dalam Cable Car...

this is why i love breastfeeding...no need bwk thermos, botol n so on... :)


**n3 gi Langkawi x buat2 lg ni...hmmmm

***************************************************************************

 Ai kawan2...jom jamu mata tgk stok2 tudung dari Fareeda Ilyani Ek...sesiapa nak order, boleh comment or email sy di ilyani.ruslan@gmail.com

14 comments:

  1. Waaa aleesya naik ek kabel car langkawi tu? tinggi giler.. xberani bwk razin.. razin dok bawah je. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...die rilek je...nek speed boat pn ok je :)

      Delete
  2. Still fully breastfeed? Bestnya.. I dah top up FM dah sbb jarang pump kt ofis. Df time kt umah je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...masih ade rezeki utk aleesya... :)

      Delete
  3. buatlah entry langkawi, my trip to langkawi in few weeks time, dah lama tak pergi..nak tahu tempat best!! ;)

    ReplyDelete
  4. Betul... Melenggang je jln... Xpyh pening2 bwk brg.

    ReplyDelete
  5. yeahhhh menjadi ibu yg breastfeeding adalah sangat membahagiakan :)

    bila time travel mmg sangat senang sbb tak perlu usung mcm2..:)

    ReplyDelete
  6. memang best...bahagia je rasa time breastfeeed tu kan..paling sesuai time travel...kalo lapo..sementara nak cr mkn bole isi perut dgn breast milk dulu..hehe...

    ReplyDelete
  7. Memang senang.. Agak2 nak wat perangai tu terus sumbat je.. Huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...