✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Baby Stuff : itu barang sudah sampai

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Friday, January 28, 2011

Baby Stuff : itu barang sudah sampai

tajuk sme ngn status FB aku smlm...hu3...brg pe tu????brg nye adelah....bnde yg aku kotakkn kt list brg baby bwh ni...he3...


pkl 4lbih org kedai Fabulous Mom Puchong call aku...ckp brg dh smpi...he3...besh3...dgn penuh semangat, after keje smlm, ktorg redah g amk...

b psg sket2...time ni kt kedai...aku curi2 amk gmbr...siap mute kan volume camera...hu3...

ni plak, dh ade kt umah...x psg pn lg...mlm td ngntok gle...tdo pn awal...

nnt klo aku dh psg sume, aku tunjuk gmbr overall eh... :)

**36weeks today...hu3...mlm td aku mimpi aku dh bersalin...ho3

20 comments:

  1. saya pun pernah mimpi bersalin...dh la lepas tu balik rmh dgn suami je..kelam kabut gile..

    ReplyDelete
  2. Sy bersalin time 36 weeks + 4 days..

    Kire yer skg ni mmg time2 menunggu masa je..anytime je baby nak pop ups..huhuh..=)

    ReplyDelete
  3. x pe... semua bakal mummy mmg neves... relax... zikir byk2 doa jgn lupa... insyaAllah semua akan selamat. (^___^)

    ReplyDelete
  4. shu pun pernah mimpi bersalin, padahal lambat lagi nak bersalin, siap tau weight baby masa lahir lagi tuh

    ReplyDelete
  5. mimpi bersalin? wahh xlama dah tu heheh

    ReplyDelete
  6. berapa harga stroller kt FM ???

    ReplyDelete
  7. @Cik Shu
    uisy...siap tau weight lg tu...hebat2... :)

    ReplyDelete
  8. @Ainul
    sy bli quinny buzz 3 n car seat maxi cosi cabriofix...

    quinny buzz = RM1799
    maxi cosi cabriofix = RM688

    total RM2487... :)

    ReplyDelete
  9. i smell quinny baby stroller...heheheeh alololo segaknye ferrari baby u..tapi mahal sgt..kang org sponsor aku tak mo bayo lak..hehehehe

    beb, nnti kan eryn publish list tu kat blog yg same mcm u buat tu boleh tak?coz my frenz yg preggy nak tgk list tu gak..oleh kerna i pun copy u punye kene mintak izin dulu...

    tunjuk la bilik baby lak..kite lum nak deco bilik lagi...tgu raya cine ni baru nak deco kononye...

    u baby ape ekk?girl ker boy?

    ReplyDelete
  10. @Ms AiReEn MoHd
    he3...yup...quinny buzz n maxi cosi car seat... :)

    bley...wt jelh list tu...no hal lh...sharing is caring rite... :)

    xde bilik baby lh...hu3...

    baby girl...insyaALLAH... :)

    ReplyDelete
  11. wahh! kau beli quinny ehh? alahai, aku pun kena kumpul duit nak beli nie. masalahnye, bila la agak2 aku nak shopping kat semenanjung? HAHAHA. kena beli online la gamaknye :)

    kau mimpi bersalin logik laa. aku ni baru 4 bulan dah mimpi bersalin, siap feel macam betul2 ade contraction weh. scary aku!

    ReplyDelete
  12. @♥ balkidz_hunny ♥
    He3...tu pn berkat smpn duit gk... :)

    Uisy,ko siap rse contraction...mmg scary lh...hu3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...