✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: BSP = Blood Sugar Profile

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Wednesday, January 12, 2011

BSP = Blood Sugar Profile

smlm kn, aku cuti...g wt BSP...setelah di'suspect' kencing manis...hu3...4x aku kne g KK presint 9 tu...pnat gk lh turun naik tangga...nasib mlm2 ade b utk tlg urut kn kaki...he3...

n result utk smlm :

8.30 pg : 4.4
11.00 pg : 4.2
3.00 ptg : 5.2
9.00 mlm : 3.6

ha3...smlm aku akui, mmg aku control mkn...yg mlm tu, turun mendadak sbab aku mkn roti breakthru 3kping je...cicah air milo...he3...tp, alhamdulillah sume ok...nextweek check up kne jmpe Doktor...kte tgk lh ape kate doktor nnt...

** nk check up kt FPP, tp terikat lg ngn KK presint 9 ni gara2 kne suspect kencing manis lh ni...he3...

16 comments:

  1. kontrol yanie..jgn tak kontrol...All the best k..

    ReplyDelete
  2. @OuR KosMo...
    he3...tq k.aida...nasib tggl sebulan lbey je ni... :)

    ReplyDelete
  3. eh bkn ari nie review jumpa doc yer??kalau kat KK tmpt saya,ari ni ambik darah,esok review jumpa doc..jgn smlm jer control yer..heheh ari nie smpai bersalin pun kena :-)

    ReplyDelete
  4. @nadeera
    ntah lh nadeera...kt sini nextweek br jmpe...uhu...

    harus kontrol...skang x mkn manis2 dh...coklat n aiskrim dh x mkn...uwaaa...seksa...he3

    ReplyDelete
  5. ermmm patut la BSP mcm tu... elok k... kalu termakan manis kena byk minum air masak.. kalu x pun balas ngan air bali tanpa gula..

    ReplyDelete
  6. @MamaFarhan
    tulh...awin mmg xnk sentuh bnde manis2 dh...demi baby... :)

    ReplyDelete
  7. tinggal sebulan lebih je yang...sabo k...kuatkan semangat

    ReplyDelete
  8. kakak ipar ainul dl pun mcm ni.lg teruk kot smpi nk kena dok sepital dr 7bln smpi bersalin.tp sempat diselamatkan.MIL bg mkn pucuk daun kari.mkn 10hari berturut2.alhamdulillah lps tu bsp turun.take care dear ")

    ReplyDelete
  9. @Ainul
    uisy...dahsyat gk eh...nasib sy x kne cmtu...tp mmg nk kne kontrol mkn lh smpi bersalin...uhu

    ReplyDelete
  10. owh ok... tak lama dah tu nak bersalin... all the best... jgn lupa.. kalo tak tahan, epidural sajer... ahahhaha.... :)

    ReplyDelete
  11. beb nak tanye lg...beli barut baby yg ikat ikat tu kat ner yg elok n murah...ai da belik kat pride n joy..kot la ade yg murah lg...

    ReplyDelete
  12. @Ms AiReEn MoHd
    bli kt website http://bilikjahit.anggunflora.com/

    harge x murah sgt...tp kain sedap lh...baby x panas nnt... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...