✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: ke putrajaya then ke nilai....

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Saturday, April 17, 2010

ke putrajaya then ke nilai....

pg td, pkl 10.50 aku grak dr umah menuju ke presint 14, putrajaya...aku g amk b...then, ktorg grak g nilai...harapannye nk cr kain yg ade petals tu...tp xjmpe...korg tau x ktne ade jual kain cmtu...

nmpk x alas pelamin tu?aku nk kain cmtu lh...ke mak andam wt sendiri eh?gmbr krdt to here

dh x jmpe kain tu,aku n b grak g satu kedai ni...aku x igt lh name kedai tu ape...tp mcm2 gk die jual...brg2 mengkuang byk...last2, aku bli bunga n pasu...hmmm...nk kate bunge, xde bunge pn..ranting2...diorg dh gubah ciap2...tu yg besh...nk hrp aku gubah...harammm...tgn keras meh...ha3

ni aku bli 2set...nk ltak tpi pelamin...hu3

n guess wat...aku smpi umh pkl 4...ha3...mama ckp break record ni...x penah2 aku blk cpat...ha3...aku blk cpat pn coz b cm x sehat...cian kt b nk kuar lme2...tujuan utama g jmpe b coz nk amk surat kebenaran kawin b punye...insyaALLAH esk nk settle kn...nk g jmpe Penolong Pendaftar Nikah... :)

9 comments:

  1. yg biru tu kain yg di potong2 ke cam ne ek..
    za ada beli kat nagoya..tp jenis benang..lebih kurang gitu gaks la..

    ReplyDelete
  2. salam...sy ni suka berjln2 nengok blog oeg nak kawin ni..jd ternampak blog awk ni...pelamin yg ats ni sy ngan team2 sy yg bt...kain 2 sebenanrnyeer kain chifon besa yg kaler putih..kitaorg lekatkan ajer patel bunga yg sedia ader jual kat mner2 kdai yg ader jual brg2 hiasan tuk pkahwinan ni...kalau ader ptanyaan lg tanya sdndri ngan big boss kitaorg kat bisik2 design 2 yeer...

    ReplyDelete
  3. Zariza : za, kain yg kt lapik lantai pelamin tu...bkn biru tu... :)

    Anonymous : owh yeke...means mmg xde yg siap eh...tq 4 info...really appreciate it... :)

    ReplyDelete
  4. terbekenan dgn design pelamin tu.
    seswai for those yg tak bersanding but buat pelamin unt sesi bergambar je. huhu.

    ReplyDelete
  5. yanie..,pelamin awk wat sndri ek..rjinnyer dye..wahh..umh dh pnuh dgn brg2 nmpknya :)

    ReplyDelete
  6. Yanie...adehss...ni la kalau dah baca cecepat..lain yg org ckp...lain yg za paham..hahaha...ooo..kain tu..ya ya nice...tiru bleh..hiihihi

    ReplyDelete
  7. salam...pd sesiapa yg bminat tuk mnggunakan khidmat kami seperti pelamin dlm gamba 2 leh tgk2 kitaorg punya website yeer...kalau bkenan leh contact big boss bisik2 design 2..pn.diyana...( mtk maaf yeer tuan umah..tumpang bt promosi skit)
    http://bisikbisikdesign.fotopages.com/

    ReplyDelete
  8. ^^miszdeana^^ : yup coz xde sanding...juz utk amkgmbr je...

    za : he3...xpe...

    anonymous : xpe...sile2 wt promosi.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...