✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: mimpi...

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Saturday, March 6, 2010

mimpi...

 gmbr ni aku google, then aku gabung kn....

mlm td aku mimpi ari ni aku kawin...n mcm2 lh bnde yg aku x wt lg...korg byg kn lh...kad x siap lg, photographer xde...waaarrrgggghhh....gle lh...mmg meroyan aku klo jd cmtu...maybe tu adelh sign supaye aku cpat2 kn settle sume nye...paling penting ade lh HIV TEST & BORANG NIKAH...week after blk dr kedah, aku nk settle kn sume tu...xnk tangguh2 dh...

n3 pendek je ni...xtau nk cite pe lg...he3...nnt klo ade update, aku post n3 br eh...k kwn2, nk smbg isi borang kebenaran kawin... :)

6 comments:

  1. mimpi tu hanya mainan tdo je..:)

    ReplyDelete
  2. wahhh ... kes berat ni ... fotographer ada banyak dalam net ni .. yg penting bajetnye je ...oilih je pakej yang dirasakan sesuwai

    ReplyDelete
  3. jijahh : OP dh ushar2 gk...mlm ni nk jmpe anak saudara pakcik...die OP gk...klo harge die ok, nk amk kt die je... :)

    ReplyDelete
  4. il...kak ummu ade kenal sorg fotographer..asben to my opismate..kalau nak try tanya il boleh tgk kat http://www.adinang.net/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...