✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Tudung Nikahku

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Tuesday, March 9, 2010

Tudung Nikahku

smlm aku g bli tudung nikah...aku ni sempoi je...xnk tudung nikah yg keras2 tu...aku pki tudung jojet je...nape aku xnk yg keras dpn tu???sbab aku xnk bakal husband aku cium bnde tu...ha3...juz kidding...ni pendapat aku je...terpulang lh kt org lain... :)

bg aku, aku nk bakal husband aku cium dahi aku tnpa perlu memuncung kn mulut die sedepa...he3...masing2 ade pendapat sendiri kn...tp, ni lh aku...simple as i am... :)

tudung nikah ku... :) murh je...x perlu smpi ratus2...he3

16 comments:

  1. tudung nikah kita sepeten..huhu..sng nak kena kiss lps nikah..hik2..

    ReplyDelete
  2. ryna : yezza...sgt setuju ngn itu statement...he3

    ReplyDelete
  3. tudung jojet tu dia senang nak bentuk tak? ke kena pakai serkup yg keras kt dlm? i biasa pakai tudung bawal jek sbb senang nak bentuk n bahagian atas tak berkedut2..

    ReplyDelete
  4. comeynya tudung..saya kene pakai yg keras la..saya takot tudung kelepet masa dicium di dahi..nnt rosak gambo..hahah! tu yang kene pakai gak yg keras tu..:) boley tak mcm tu?

    ReplyDelete
  5. hehe...setuju..kte pun klu kahwin, nk amik mcm yanie....kecian kat hubby t...hehe

    ReplyDelete
  6. sk : ikut org gk...sy ok je...tp bawal pn ok gk...jnji x keras...he3...

    che pah : he3...terpulang pd msing2...msing2 ade pendapat sndri kn... :)

    mia-ina : he3...hubby cium awning or terpakse muncung kn mulut utk smpi ke dahi...ngeee...

    ReplyDelete
  7. betul².. sebelum ni tgk si lelaki time nikah cam susah je nk kiss dahi.. diganggu dek awning tudung tuh.. kesian.. dah la sekali kawen je seumur hidup.. pakai yg sepesen dgn tudung bawal je kan sonang.. (my opinion jugak);p

    ReplyDelete
  8. Jaslin : yup...sgt setuju...giv me five... :)

    ReplyDelete
  9. Awak beli dekat mana tudung nie...cantik.. :)

    ReplyDelete
  10. zainur : kt jln TAR je...x mhl pn...sume mampu milik...

    ReplyDelete
  11. bukan mahal ker yani????kan rm 150...
    heheheeh....150 kata murah...-dayah-

    ReplyDelete
  12. haah la..lom terpk lak nk kene cium nti..kuikuikui..nice idea la nurul..sy lom cr lagi tudung nie..idea idea..hehe

    ReplyDelete
  13. nurul jln TAR kedai yg mana satu?

    ReplyDelete
  14. farahfatihah : x bpe igt lh exact nye...sori...tp ni kain jojet je...byk kedai jual...juz bunga lain2 jelh... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...