✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: update sket W-Day preparation...

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Friday, January 8, 2010

update sket W-Day preparation...

sori lh kwn2...aku jrg post sket...sbab nye tenet kt opis bengong...x stable lg...blk umah, dh mls nk berblog...lyn fb je...he3...

k lh...aku nk cite serba sikit psl wedding preparation ku...rabu ari tu after interview, aku ngn b grak g Nilai...nk bli some stuff utk wedding...plan nk bli byk...tp mampu bli 2 barang je...iaitu bunga pahar & bunga manggar...uhu


kotak bunga pahar...aku x bli mahal...bli murah je...3kotak = RM120... (1 kotak ade 50 btg...) dua kotak utk belah aku n lg satu kotak utk belah b bwk ke umah aku...uhu


bunga manggar yg kecik...siap ade polisterin...xyh nk cr buah betik..hu3...3, RM10 je...uhu

then pusing2 nk cr bantal kecik n bantal utk nikah, tp xde...ade pn sme je hrge kt sini...bek aku cr kt sini...he3....n also nk cr bekas utk letak bunge tepi pelamin...tp xe yg berkenan...xpelh...nnt cr lain...ade mse lg...he3...

n td b ckp kt aku, mak b nk wt pelamin kt belah die...ha3...belah aku, DIY je...belah die amk pakej...sudah tukar...ngeh3....oh ye, esok aku nk g bridal kt kota damansara utk test baju...klo b on, trus byr deposit 30%...oh ye, katering aku pn dh done...maklang dh booking kn...pakai katering yg same ngn balong dlu...n hrge nye juz RM7 sekepala n free makanan pengantin...TQ maklang...he3...aku amk utk 700 org je...

8 comments:

  1. asalammualaikum,salam kena dari saya andy dari indonesia,silahkan berkunjung ke blog saya juga.

    ReplyDelete
  2. wheee! da banyak gak yg settle tuh. hihi

    ReplyDelete
  3. salam..
    kalau masih tercari-cari photgrapher for your wedding day, sila2 jenguk ke fotopages sy http://blisscandid.fotopages.com
    n kalau cik bminat dgn hasil kerja n nak tau pakej2 yg kami offer, sila email kami die blisscandid@gmail.com..
    thanks!

    ReplyDelete
  4. salam buat blog owner..
    kalau masih tercari-cari photog utk wedding day, sy ada menawarkan pakej terhebat utk 2010 ni. pastu ada promotion istimewa utk tempahan januari ni.
    jenguk2 lah http://blisscandid.fotopages.com n tgk hasil kerje kami..
    n kami juga akan bagi mystery gift khas utk owner blog ni, sbb kami dah curik masa n space cik ni kan. cuma hadiah ni bole claim kalau cik jd hire kami lah ;p
    so kalau berminat, just drop us an email at blisscandid@gmail.com
    ok thanks!

    ReplyDelete
  5. blisscandid photographyJanuary 9, 2010 at 4:03 AM

    salam buat owner blog..

    kalau masih tercari2 photographer utk wedding day, sy ada offer utk wedding package 2010.
    sila2 lah jenguk ke fp sy http://blisscandid.fotopages.com
    kami ada buat promotion limited utk tempahan bulan ni shj..
    n kalau berminat dgn hasil kerje kami, bole email mintak quotation kat blisscandid@gmail.com
    thanks!

    p/s : khas utk lucky owner of this blog, BlissCandid juga akan memberi satu mystery gift. tu pun kalau cik jd hire kami as OP lah.. hehe ;p

    ReplyDelete
  6. cik belle, he3...nk setel sume cpat2...nnt 1months b4 kawin nk goyang kaki je...he3...

    ReplyDelete
  7. Hye awk..dpt jg sy m'bli bnga telur..plan nk g Nilai,tp x dapek..sy bli kt sni jew..

    ReplyDelete
  8. ^miszdeana^^ : wah...bgs lh...dh settle satu perkare kn... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...