✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: i hav no idea...

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Thursday, May 14, 2009

i hav no idea...

help me!!!!!aku ketandusan idea ni.... aku xtau nk wt pe ni...keje pn sket2 je...tmpt pn xde lg...ni aku tumpang tmpt org g kursus...insyaALLAH esok aku dpt bilik...xde tmpt ni, teringat meja aku kt Rho-1 dulu...skang k.ina dh dok kt situ...tmpt die dlu xde privacy die ckp...
aku xtau nk tulis pe lh...aku dh ketandusan idea utk menulis blog ni....sape2 yg ade idea, bley lh sedekah kn kt aku ngn click kt bwh ni ye.... :)

2 comments:

  1. hahaha..yanie ni lucu lah, aaaaa..skrg dah tulis tu kira idea lah tu hik hik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...