✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Award n Nuffnang....

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Friday, May 8, 2009

Award n Nuffnang....

Aku dpt award lg...thanks to Eazy....byk nye award aku dh...suke sgt...hu3....



Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.... Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P

- blog eazy yg best..
- sebab eazy slalu comment blog akak...
- sbb eazy best...
- nk menambah kawan, so akak follow eazy...
- lastly, eazy mmg best lh...he3...

-------------------------------------------------------------------------------------
td aku check nuffnang aku....dh RM 45.50...b4 ni RM39.50 je...x grak2 slame 2weeks...frust gk aku...hu3...tp, skang lg RM4.50 till aku dpt 1st cek...hu3...arap2 dpt cpat lh...uhu... :) thanks to sape2 yg tolong tekan iklan Nuffnang aku tu ye...


post signature

7 comments:

  1. alhamdulillah.. tahniah! :)

    ReplyDelete
  2. huhuhu..
    best la iye..
    kite ni..
    0.00 je dari dulu..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  3. adrina kne berusaha lebih gigih lg...chaiyok2...he3...

    ReplyDelete
  4. hehehe..
    yela yanie..
    dah puas berusaha dah ni..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. alamak.. bestnyer... jeles ni... mari kita jalankan kempen untuk click nuffnang setiap kali baca blog org..ekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...