✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿: Mari3...(sticky mode,new entry kt bawah).

✿•♥Our 1st Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

✿•♥Our 2nd Baby♥•✿

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

✿•♥ekyanie_eternity♥•✿

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

✿•♥My Followers - off RM2.00 ♥•✿

✿•♥LIKE US AT FACEBOOK TO GET LATEST UPDATE♥•✿

Sunday, April 19, 2009

Mari3...(sticky mode,new entry kt bawah).

Ari ni aku saje je nk bg award ni...sume pengikut aku n yg sudi bce blog aku ni, amik lh award ni ye...(cam ramai je bace blog aku ni...hu3)also yg comment blog aku ni...thanks for all support..senyum

post signature

12 comments:

  1. waaa..yanie..TQVM 4 da awards..lg satu..aku nampak tarikh2 gaji org gomen..ley la aku alert gaji aku kuar bile setiap bulan..huhuh..anyway..congrate kt ko..jd org gomen..

    ReplyDelete
  2. eazy: saya bkn dpt award...tp nk bg award...

    rose:thanks rose...he3...

    ReplyDelete
  3. sayalah org yg dpt award itu... he3... zap...zap... zap... ngan pantas saya mengambil award ini! mekasssssehhhhhhh!!!

    ReplyDelete
  4. oh yeke...
    komen pun mlm..
    da blurr...
    haha
    sowy..
    thanks 4 da awards..
    xD

    ReplyDelete
  5. ooo...ok....ur welcome... :)

    ReplyDelete
  6. aaaaa....
    award tuk saye ke??
    takdek name saye pun...
    yang tertulis di atas...
    tapi yanie ade comment kat blog saye amek award..
    errmm..
    kang perasan plak kalau amek kang..
    hehe..

    ReplyDelete
  7. selain dpt award... tuan nyer blog juge dah blanje saya mkn tgh hari... jangan jeles yer yg laen... hu3...
    nway, thnk u so much bebeh... lap u!

    ReplyDelete
  8. toce toce... sy ambek gak wlpun 1st time singgah...

    salam kenal..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...